Magister Magnus med mera…

Först och främst verkar jag som engagerad biträdande rektor vid innovativa Glömstaskolan, men några dagar i månaden fyller jag med föreläsningar och seminarier, skolforskningsbevakning, möten, träffar, konferenser mm – vilket tillsammans skapar en bra helhet.

Legitimerad yrkesverksam lärare, numera biträdande rektor, föreläsare, far till tre fina flickor, frilans, folkdansare, fritidspolitiker, facklig företrädare, bloggare, twittrare, seminarieledare, ledamot av  Skolportens lärarpanel, fd ledamot av Lärarnas yrkesetiska råd & Lärarnas ansvarsnämnd mm, medarrangör av Edcamp, Pedagogisk Pub, PedaLäsLyft mm

Genom åren har det blivit tusentals skoldagar med undervisning och annat, över 350 stycken föreläsningar samt över 500 blogginlägg (blixtgordonLRbloggar, Glömstaresan, PedagogSthlm mfl). Jag som aldrig skulle börja med sociala medier har också sedan länge passerat 5000 följare på Twitter.

Min första bok “Välkommen till verkligheten” har hjälpt många nya – och erfarna – lärare i yrket. Fler böcker har varit på gång, men inte kommit i mål (än).

Mina föreläsningar och workshops är uppskattade för sitt engagemang och för att de ger inspiration, mod, hopp. Garanterat.

En reaktion på “Magister Magnus med mera…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.